Logo Just T

Blog

0268.513070
vanzari@just-t.ro

Blog

5 rețete de ceai pentru vară – Cocktails și Mocktails

Pentru că vara se apropie cu pași rapizi, iar frumoasele ieșiri cu prietenii se vor înmulți, venim cu propuneri de băuturi delicoase pe care să le încerci în oraș, pe terasă sau chiar acasă.

Cocktailurile si mocktailurile sunt preferatele noastre în zilele toride de vară, și nu numai. Îți propunem să încerci 5 minunății de băuturi cu alcool sau nonalcool, care au la bază nu mai puțin de cinci rețete de ceai. Bucură-te de clipe minunate alături de prieteni dragi și băuturi delicioase!

Vom folosi nu mai puțin de cinci rețete de ceai Just t, iar aceastea sunt:

  • Herbal tea chamomile and honey – no. 20;
  • Green tea morning star – no. 4;
  • Organic Earl Grey tea – no. 5;
  • Organic smooth rooibos vanilla – no. 19;
  • Herbal infusion Sweet chai no. 9.

 

Și acum să începem să vă prezentăm minunatele băuturi delicioase, ideale pentru orice zi toridă de vară sau de ce nu, în orice altă zi.

COCKTAILS – surprinde-ți prietenii cu cocktailuri inovative

  1. Honey B este un cocktail delicios și conține ceaiul Just t no. 20, Herbal tea chamomile & honey, Bourbon whiskey Bulleit Kentucky, sirop de miere și fresh de lămâie.
  1. Cocktail Versus este o băutură alcoolică care se prepară folosind ceaiul Just t no. 4, Green tea morning star, coniac Hennessy VS, mentă proaspătă, Amaro di angostura, sirop de ghimbir și fresh de lămâie.
  1. Cocktail Days of London este ideal pentru ieșirile de weekend cu prietenii. Este un cocktail aromat, fresh, ce se prepară ușor, chiar și acasă. Tot ce ai nevoie este ceai negru Just t no. 5, Organic Earl Grey tea, dry gin Tanqueray London, fresh de lămâie și zahăr pudră.

MOCKTAILS – cocktail în varianta fără alcool, cu personalitate

  1. Mocktailul The Drop este o băutură fresh, având la bază ceaiul Just t no. 19, Organic smooth rooibos vanilla, sirop alune de pădure, fresh de lămâie și fresh de portocale.
  2. Mocktail Milky way conține ceaiul Just t no. 9, Herbal infusion Sweet chai, lapte, scorțișoară, coajă de portocală, anason uscat și sirop de scorțișoară.

 

Care este preferatul tău? Tu, ce alte rețete de cocktail sau mocktail cu ceai ai experimentat în ultima vreme? Spune-ne într-un comentariu.

———————————————–

Dacă-ți dorești să fii printre primii care află noutățile din lumea ceaiului, te invităm să te alături comunității noastre, a iubitorilor de ceai.

Note:

Un cocktail sau un mocktail? Vara aceasta te provocăm la experiențe unice pentru pregătirea băuturilor preferate, cu personalitate și delicioase. Cocktailuri și Mocktailuri. Cu gusturi memorabile, toate realizate cu ceaiul tău favorit, Just t.

Post a Comment