Logo Just T

Blog

0268.513070
vanzari@just-t.ro

B2B

B2B

 

Ceaiurile Sonnentor sunt potrivite oricărui tip de locație, fie că vorbim de domeniul HoReCa, fie că vorbim de un birou, o grădiniță sau un spital.

 

Colegii noștri vă vor oferi soluții complete de prezentare și servire, așadar, indiferent dacă reprezinți un hotel, un restaurant, o cafenea, o ceainărie, un birou, o grădiniță, o sală de sport… tot ce trebuie să faci este să suni la 0729499350 și să ceri o ofertă personalizată. Ofertele personalizate se pot cere și pe adresa de e-mail vanzari@just-t.ro

NOUTATI

Am creat pentru toti iubitorii de cafea , ceai bio, condimente bio, bauturi o piata virtuala care urmareste sa inglobeze brandurile de renume.

Am cautat sa acoperim cerintele fiecarui segment din piata. Fiecare client pentru noi este important si dorim sa se regasesca in oferta noastra.

Va oferim produse pentru tine acasa! Produse pentru tine la birou! Produse pentru afacerea ta!

Pentru tine acasa!

Am tinut sa venim in intampinarea dorintele voastre expunand in cadrul site-ului nostru doar produse de calitate. Va prezentam poate mai mult decat o simpla oferta. Pentru ca va ascultam cu atentie solicitarile, prin intregul proces de vanzare reusind sa va punem la dispozitie acel produs ce vi se potriveste cel mai bine.

 

Pentru tine la birou!

Am promovat acele branduri asupra carora ne-am asigurat intai ca pot raspunde la nevoile specifice ale unui birou. Am identificat impreuna criteriile de selectie a unei oferte castigatoare. Si astfel accentul a fost stabilit in termenii de fiabilitate si de siguranta a service-ului. Recomandarile noastre sunt apreciate nu numai prin finalizarea procesului de vanzarea a unui aparat, ci prin insasi derularea ulterioara a unui lant de vanzari ce asigura intreg necesarul de produse de protocol.

In cadrul magazinului nostru online am cautat sa construim solutii complete de livrare a bauturilor calde dedicate companiilor, solutii pe care dorim sa le personalizam impreuna urmarind sa acoperim perfect nevoile specifice unei activitatii dinamice de birou.

Pentru afacerea ta!

Daca doriti sa va deschideti o afacere in domeniul cafelei aici veti gasi sprijin profesionist. Specialistii nostri va stau la dispozitie expunandu-va solutii complete, datorita colaborarii noastre stranse cu exponetii marilor branduri de cafea si aparate de cafea profesionale.

Cutie de prezentare:

  • aluminiu și lemn de nuc

Display acrilic:

WhatsApp Image 2020-01-29 at 14.26.18(2)

Display acrilic:

WhatsApp Image 2020-01-29 at 14.26.18(2)
20200107_152129

Sample box: