Logo Just T

Blog

0268.513070
vanzari@just-t.ro

Blog

Cine suntem? Te invitam sa descoperi lumea Food Bar Consult

Cine suntem?

Suntem o companie formata din specialisti in domeniul cafelei si a aparaturii de prepare a cafelei, ce si-a propus sa dezvolte cel mai complex magazin online dedicat acestei arii, ingloband oferta celor mai importante nume din industrie.

Te invitam sa descoperi lumea Food Bar Consult

Am creat pentru toti iubitorii de cafea , ceai bio, condimente bio, bauturi o piata virtuala care urmareste sa inglobeze brandurile de renume.

Am cautat sa acoperim cerintele fiecarui segment din piata. Fiecare client pentru noi este important si dorim sa se regasesca in oferta noastra.

Va oferim produse pentru tine acasa! Produse pentru tine la birou! Produse pentru afacerea ta!

Pentru tine acasa!

Am tinut sa venim in intampinarea dorintele voastre expunand in cadrul site-ului nostru doar produse de calitate. Va prezentam poate mai mult decat o simpla oferta. Pentru ca va ascultam cu atentie solicitarile, prin intregul proces de vanzare reusind sa va punem la dispozitie acel produs ce vi se potriveste cel mai bine.

 

Pentru tine la birou!

Am promovat acele branduri asupra carora ne-am asigurat intai ca pot raspunde la nevoile specifice ale unui birou. Am identificat impreuna criteriile de selectie a unei oferte castigatoare. Si astfel accentul a fost stabilit in termenii de fiabilitate si de siguranta a service-ului. Recomandarile noastre sunt apreciate nu numai prin finalizarea procesului de vanzarea a unui aparat, ci prin insasi derularea ulterioara a unui lant de vanzari ce asigura intreg necesarul de produse de protocol.

In cadrul magazinului nostru online am cautat sa construim solutii complete de livrare a bauturilor calde dedicate companiilor, solutii pe care dorim sa le personalizam impreuna urmarind sa acoperim perfect nevoile specifice unei activitatii dinamice de birou.

Pentru afacerea ta!

Daca doriti sa va deschideti o afacere in domeniul cafelei aici veti gasi sprijin profesionist. Specialistii nostri va stau la dispozitie expunandu-va solutii complete, datorita colaborarii noastre stranse cu exponetii marilor branduri de cafea si aparate de cafea profesionale.

 

Portofoliu nostru

Food Bar Consult  a cautat sa asigure clientilor sai cele mai bune solutii.

Am pornit ca un magazin online specializat ce si-a propus inainte de toate ca in procesul de vanzare sa puna accentul pe vanzarea de ceai.. Recomandarea potrivita a ceaiurilor in functie de nevoile clientului, a devenit temelia in conturarea unei baze solide de vanzari constante.

Castigarea unui portofoliu de clienti ,nu a fost pentru noi o surpriza, ci doar o confirmare a eforturilor noastre.

In schimb prin deschiderea unei noi linii de business de cafea, bauturi, condimente ,compania a fost obligata sa intre pe un teren nou.

Capacitatea de organizare deja formata din activitatea magazinului Just-t.ro  ne-a ajutat sa asiguram structura logistica necesara in executarea unor contracte pe proiecte mari.

Food Bar Consult  acopera arii diverse, dovada stau:

  • Contracte de livrare de echipamente HORECA
  • Contracte de livrare de produse de protocol
  • Contracte de gestiune aparate de cafea Franke Flair
  • Misiunea noastră
  • Zi de zi creștem împreună cu partnerii noștri oferind consultanță personalizată, soluții inovative și susținere în implementare.
  • Valorile noastre
  • – Credem în educație permanentă. Suntem tot timpul în contact cu noutățile industriei. Știm cum să le personalizăm pentru fiecare partener. Suntem atenți la provocările pieței și le transpunem în oportunități. Ne ferim de mediocritate.
  • Credem în virtuțile inovării. Suntem flexibili la nevoile clientului și propunem soluții inovative pentru rezolvarea acestora. Suntem atenți la problemele industriei și adaptăm expertiza altor piețe la realitățile comunității locale. Ne ferim de ignoranță.
  • Suntem perseverenți. Ne ajutăm clienții în implementarea soluțiilor propuse. Suntem atenți și urmărim procesele și rezultatele promisiunilor noastre. Ne ferim de “merge și așa”.
  • Credem în onestitate. Ne ținem de cuvânt. Livram cât promitem. Suntem atenți la ce promitem și cum comunicăm promisiunea partenerilor noștri. Stabilim clar coordonatele colaborării.

Sorry, the comment form is closed at this time.