Logo Just T

Blog

0268.513070
vanzari@just-t.ro

Blog

Filozofia Just t, în doar zece paşi!

UNU Ceaiul de la Just t este o bucurie pură. Inspirație, intensitate și strălucire. Este distractiv pentru că este la fel de special ca şi tine.

DOI Ceaiul nostru îţi oferă exact ceea ce îţi e necesar: energie, vitalitate dar şi relaxare. Cu cofeină sau aromă pură. Tu decizi.

TREI Just t este o promisiune: îţi garantăm cea mai înaltă calitate și un design modern. Pentru a face posibile aceste două promisiuni, lucrăm împreună cu un grup atent selecţionat de producători provenind din regiunile din întreaga lume în care cultivarea ceaiului este o tradiţie. De asemenea, verificăm cu atenție fiecare livrare de ceai , iar regulile noastre de calitate sunt cu 50% mai stricte decât cerinţele uniunii Europene.

PATRU Ceai numai la ocazii speciale? Asta ţine deja de trecut. Doar tu decizi când simți nevoia să bei o ceașcă de ceai. Și doar tu eşti cel care alegi exact ceaiul de care ai nevoie, fix la momentul în care ai nevoie de el.

CINCI Just t este contemporan. Ceaiul nostru se potrivește cu stilul tău de viață, urban și mobil. Just t este lumină, are un gust minunat și se potrivește perfect în orice situație, băutura ideală pentru orice dispoziție.

ŞASE Just t te va surprinde. Deoarece compozițiile noastre de ceai sunt deosebit de creative. Ceaiul tău preferat se va număra, cu siguranţă, printre ele.

ŞAPTE Just t îţi face bine. Și este hrănitor. Și te încălzește. Te reîmprospătează. Și linișteşte. Oferă confort și inspirație. Singurul lucru pe care nu-l poate face este să îţi calce rufele!

OPT Ceaiul este natural. Real, autentic. Și mai mult decât perfect, am putea spune, graţie tehnologiei noastre speciale de aromatizare, folosind gustul dulceag al fructozei. Scuză-ne, Mamă Natură, suntem mai delicioşi decât tine!

NOUĂ Ceaiul nostru îţi oferă libertate totală: lăsă-l să infuzeze atât timp cât doreşti. Vei găsi recomandările noastre pentru fiecare pachet. Și îl poţi bea cu lapte, frişcă, zahăr sau pur și simplu fără.

ZECE Cu Just t, îţi asigurăm o călătorie într-un univers în care vei descoperi noi dimensiuni ale gustului. Și nu vei fi niciodată singur.

———————————-
Dacă-ți dorești să fii printre primii care află noutățile din lumea ceaiului, te invităm să te alături comunității noastre, a iubitorilor de ceai.

Post a Comment