Logo Just T

Blog

0268.513070
vanzari@just-t.ro

Sonnentor

Invitație la emoție și amintiri

Credem cu tărie că suntem ceea ce gândim și ceea ce consumăm. Și credem că o porție de râs și o cană de ceai bun în compania unui om drag, ne poate însenina ziua și sufletul.

Din drag, cu drag și dragoste de ceai

Povestea Sonnentor este abia la început. Avem cinci ani frumoși care s-au scris cu milioane de momente de neuitat și cu alte multe milioane de căni de ceai savurate. Din dorința de a oferi momente unice și gusturi delicate și pentru că viața este prea frumoasă să bei numai apă, a apărut și povestea ceaiului bun, de calitate.

33 de rețete și milioane de bucurii

Lumea ceaiului este minunată, o lume ce trebuie explorată și trăită intens. Cele 33 de rețete te invită la călătorie, te inspiră și te relaxează. Pe lângă savoare, ceaiul înseamnă emoție, dor, revederi, relaxare și momente transformate în amintiri. Înseamnă și bucuria de a trăi viața din plin, voie bună.

Sute de beneficii ale ceaiului și multă sănătate

Dacă ești iubitor de ceai, este bine de știut că te bucuri de beneficiile mari ale ceaiului în cele mai bune și savuroase rețete. De la ceai negru, alb sau verde până la ceaiul de fructe. Toate te pot ajuta să tratezi natural anumite simptome sau să te revigoreze după o primăvară cu multe schimbări.

Ceai bio  de calitate, cu tradiție

Ceaiul Sonnentor  se bucură de o tradiție, are un procedeu aparte de obținere, este bogat în savoare și gust autentic, iar toate  rețetele Sonnentor  sunt 100% naturale.

Certificările Sonnentor

Acum, mai mult ca niciodată, consumatorii vor să ştie de unde provin alimentele lor. Aceştia doresc să ştie că au fost produse într-un mod responsabil fără afectarea mediului înconjurător sau exploatarea forţei de muncă.

Certificările pe care produsele Sonnentor  le dețin, garantează calitatea produselor noastre!

Toate produsele agricole și alimentele care provin din agricultura organică sunt etichetate cu EU-Bio-Logo, printr-un set de prevederi ale spațiului european, care garantează standardul pentru agricultură.

EU-Bio-Logo înseamnă organic. Agricultură organică înseamnă, în primul rând, sustenabilitate. Protejază resursele naturale și are efecte pozitive asupra mediului.

Reglementările pentru obținerea logo-ului organic sunt clare, iar  procesul de producție este transparent. Mai mult, ajută la protecția peisajului cultural și stabilizează piața economică rurală.

Toata  producția noastră este certificată organic.

Acolo unde a fost posibil, am schimbat rețetele noastre, astfel încât să folosim materiale certificate UTZ.

Certificatul UTZ este un program de certificare internaţional, ce stabileşte standardele pentru producţia agricolă şi achiziţia responsabilă de cafea, cacao şi ceai.

Programul UTZ le îngăduie agricultorilor să învețe metode noi de producție, să își îmbunătățească condițiile de lucru și să își protejeze familiile și mediul înconjurător. Acum și în viitor.

Pentru detalii vă invităm să vizitați

www.utzcertified.org

Certificarea numărul 1 în lume pentru produsele organice, în concordanță cu diferite standarde.

BCS a certificat mai mult de 450.000 de producători și mai mult de 1000 de firme producătoare și distribuitoare.

Într-o lume care crește din ce în ce mai mult trebuie să ne asumăm responsabilități. Acest lucru include suport-ul acordat țărilor în care ceaiul nostru este produs.

TEALLIANCE  a fost fondat de Just t® Lifebrands cu scopul de a susține și de a încuraja sustenabilitatea populației din țările producătoare de ceai.

  • Plic cu dublu nod.
  • Fără capse – 100% biodegradabil.