Logo Just T

Blog

0268.513070
vanzari@just-t.ro

Termeni și condiții

Termeni și condiții magazin online Just t

 1. Site-ul de comerț electronic just-t.ro este proprietate a SC Food Bar Consult SRL. Accesarea și utilizarea acestui site trebuie să respecte condițiile și termenii descriși mai jos. Accesând și afișând acest site, sunteți de acord, în mod implicit și necondiționat cu următorele prevederi. În acest sens, recomandăm citirea cu atenție a acestor termeni și condiții.
 2. SC Food Bar Consult SRL își rezervă dreptul de a modifica și a adăuga noi prevederi fără o notificare în prealabil.
 3. Informațiile prezentate pe acest site nu au valoare de ofertă angajantă până în momentul în care dumneavoastră nu ați lansat o comanda, care se va înregistra în “coșul de cumpărături” și apoi, în “finalizare comandă”.
 4. Site-ul just-t.ro, prin întregul său conținut: imagini, texte, logouri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date, apartine SC Food Bar Consult SRL și include informație protejata de legea copyright-ului. Referințele la materiale, echipamente și informație privată, aparținând altor companii, pot fi utilizate doar cu aprobarea expresă a tuturor părților implicate.
 5. SC Food Bar Consult SRL administrează acest site, cu rol principal în comerț electronic, dar și de a informa, de a fi în contact cu dumneavoastră. Puteți descărca informații de pe acest site, dar numai pentru scop necomercial și numai pentru a le utiliza în interesul dumneavoastră personal. Transmiterea, modificarea, reutilizarea, publicarea, raportarea sau utilizarea, în orice mod, a acestor informații în scopuri publice sau comerciale, fără acordul scris al SC Food Bar Consult SRL sau al partenerilor, sunt strict interzise.
 6. Informația inclusă în acest site, poate conține inadvertențe tehnice sau erori de scriere. SC Food Bar Consult SRL și partenerii săi asigură, ca în cazul în care prețul produsului său, unele caracteristici ale produsului au fost greșit introduse în bazele noastre de date, se vor lua toate măsurile necesare pentru a vă informa și în cazul în care doriți, aveți posibilitatea de a anula comanda.

 

Datele de identificare și de contact ale SC Food Bar Consult SRL, sunt urmatoarele:

SC FOOD BAR CONSULT SRL
Str. Cosmești, Nr. 11, cam. 1
C.U.I RO 18845130
J 08 / 1673 / 11.07.2006
BCR – Piața Sfatului RO59 RNCB 0056 0643 9664 0001
Telefon: 0268.513070 / 0372.704983
E-mail: vanzari@just-t.ro

Condiții legate de comercializarea produselor

Comandarea de produse prin intermediul acestui site, echivalează cu acceptarea de către dumneavoastră („Cumpărătorul”) a prezentelor Condiții.

 1. Prețul
  Prețul produselor achiziționate este cel specificat în rubrica “Finalizare comandă”. În prețul produselor nu intră costurile expediției și tariful perceput de firma de expediție pentru plata ramburs. Prin alegerea acestor metode de livrare și plată vă obligați ca, odată cu plata prețului produselor, sau cel târziu la momentul livrării produselor, să achitați și aceste costuri. Neîndeplinirea acestei obligații de către Cumpărător, dă dreptul SC Food Bar Consult SRL, să anuleze comanda dumneavoastră, fără nici o notificare. Prețurile afișate pe site-ul just-t.ro, includ TVA.
 2. Vânzarea produselor
  În cazul în care ați ales modalitatatea de plată la livrare, contractul de vânzare-cumpărare între Cumpărător și SC Food Bar Consult SRL se consideră încheiat, la momentul livrării produselor și plății contravalorii acestora.
 3. Termene de livrare
  În condiții normale, termenul de livrare al produselor cumpărate prin intermediul magazinului online just-t.ro, se încadrează între 2 zile și 10 zile lucrătoare, din momentul preluării comenzii. Pentru produsele care sunt LA COMANDĂ, ținând cont și de recomandările oferite prin intermediul site-ul, termenul de livrare va fi extins în conformitate cu posibilitățile furnizorilor de a asigura comenzile respective.
 4. Taxe transport și ramburs
  În cazul comenzilor cu o valoare minimă de 250 RON, SC Food Bar Consult SRL va suporta cheltuielile de transport. În celelalte cazuri, Cumpărătorul va suporta cheltuielile pentru transport. Acestea se pot factura separat de către firma de expediție, sau pot fi incluse în factura pentru produsul comandat. La comenzile în valoare mai mică de 250 RON, prețul transportului este de 20.00 RON. Suma este valabilă pentru orice localitate din România in care livrează Cargus SRL. Valoarea transportului se va regîsi în factura emisă de SC Food Bar Consult SRL. În Brașov, puteți alege să vă ridicați produsele de la sediul nostru, fără a mai fi necesară achitarea transportului. Ridicarea produselor se face în intervalul orar 10.00-16.00, dupa ce ați fost contactat în prealabil de către membrii echipei Just t.
 5. Garanție
  Garantăm că produsele expuse pe site-ul just-t.ro, respectă normele Uniunii Europene și, în sensul acesta, punem la dispoziție Cumpărătorilor doritori, certificate de calitate și de origine.
 6. Returnarea produselor
  În conformitate cu OUG 130/2000, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță, „Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului ca renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului”. În cazul în care renunțați la cumpărare potrivit clauzei de mai sus, este obligatoriu să returnați produsul exact în starea în care v-a fost livrat, adică în ambalajul original, nefolosit, însoțit de toată documentația cu care a fost livrat. În cazul în care nu sunt îndeplinite aceste condiții, nu aveți dreptul să solicitați rambursarea prețului. Returnarea produsului se va face către sediul SC Food Bar Consult SRL, pe cheltuiala exclusivă a dumneavoastră. Efectuarea plății la momentul livrării, echivalează cu acceptarea irevocabilă a produsului, dreptul de denunțare nemaiputând fi exercitat după această dată. SC Food Bar Consult SRL își rezervă dreptul să solicite despăgubiri în cazul în care, denunțarea unilaterală este efectuată doar în scopul prejudicierii SC Food Bar Consult SRL.
 7. Date personale
  Introducerea datelor dumneavoastră personale pe acest site, sau comunicarea acestora, prin orice alt mijloc, echivalează cu acordul dumneavoastră pentru prelucrarea acestor date în conformitate cu Legea 677/2001. Aceste date nu vor fi folosite de SC Food Bar Consult SRL decât pentru scopul finalizării comenzilor efectuate de dumneavoastră, sau pentru primirea de comunicări comerciale din partea noastră. Potrivit legii, aveți dreptul de acces, intervenție și opoziție asupra datelor dumneavoastră personale, în condițiile Legii 667/2001.
 8. Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor
  www.anpc.ro

Reclamații și sesizări

Orice reclamație sau sesizare, o puteți transmite astfel:
Mail: vanzari@just-t.ro
Telefon: 0268.513070 / 0372.704983

Ajutor

Pentru asistență în a comanda, sau pentru informații suplimentare legate de produse, vă rugăm să ne contactați:
Mail: crina.amariei@just-t.ro

Telefon: 0729.499350